Majorette/Twirl uitslagen

Overzicht Majorette- & Twirl uitslagen

Uitslagen van de reguliere NBTA wedstrijden 2022 en 2021 


Zie de website NBTA/Uitslagen.

 Uitslagen van de reguliere Majorette wedstrijden 2022 en 2021


Zie de websites van de diverse landelijke bonden.

NBTA Nederlands Kampioenschap Baton Twirl in Almere 28 en 29 mei 2022

 

Voor de uitslag van beide dagen zie website NBTA.
De uitslag op de NBTA website geeft geen duidelijk inzicht over het aantal MNHU deelnemers en maar resultaten in 3 categorieen.

NBTA Nederlands Kampioenschap Twirl Runner-up in Almere 14 en 15 mei 2022


Voor de uitslag van beide dagen zie website NBTA. De MNHU was vertegenwoordigd met totaal 18 Deelnames van 5 lid-verenigingen. 
Er werden 3 podiumplaatsen behaald. Helaas geen titel “Nederlands Kampioen Runner-Up”.

Nederlands Kampioenschap Show-Twirl in Almere op 7 mei 2022

 

Voor de totale uitslag van deze dag en plaatsingen voor het EK majorette in Italie zie de website NBTA. De MNHU deed mee met 2 Solisten en 1 Team, allen in de categorie Show Twirl en ook een Baton Flag Team, van 2 verenigingen, op een totaal van 36 deelnemers. 

Het Baton Flag Team behaalde dit jaar het podium en werd ook Nederlands Kampioen. Het Team is geplaatst voor het EK majorette, een solist staat reserve.

Dames allemaal van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

De kampioenen zijn: de dames van het A Team van de The Pink Panther uit Maarssen en Solist Sabine van Helden miste net het podium maar is reserve in de EK equipe.

Europees Kampioenschap Baton Twirl in Séléstad, Frankrijk van 13 t/m 17 april 2022

 

Voor de uitslag van EK equipe zie website NBTA

Uit de uitslag is omdat er geen verenigingen bij vermeld staan, moeilijk te achterhalen hoeveel MNHU deelnemers er waren. Mogelijk waren die wel aanwezig in de Teams die allen het podium behaalden. Ook Seline Kok van Omnia 2000 uit Hoofddorp werd 3de op het onderdeel Solo 2 Baton Adult.

Nederlands Majorettekampioenschap in Almere 9 & 10 april 2022


Voor de totale uitslag zie website KNMO. Bij dit gezamenlijk Kampioenschap KNMO NTSB werd MNHU in Almere vertegenwoordigd door 1 deelnemer, Team van DWS uit Achterveld. Zij behaalde een podiumplaats en tevens de titel Nederlands Kampioen, Artistiek Programma teams. Dames gefeliciteerd.

 Uitslag van het Provinciaal/Regionaal Majorette Kampioenschap MNHU 2019


Twee Solo’s en twee Duo’s en een Ensemble hebben zich geplaatst voor deelname aan het NK Majorette.
Het totaal zal nu dus vijf MNHU nummers bedragen. Allen zijn ze lid van van Excesior Woerden. Dames gefeliciteerd en succes.

Europees Kampioenschap Majorette in Italië van 11 t/m 13 oktober 2019


Voor de uitslag van EK equipe zie website NBTAVan de MNHU deden er twee leden mee met dit kampioenschap. Een Solist en een Corps, maar behaalde helaas geen podium.

V/N Champions Trophy in Houthalen 8 februari 2019


Voor de totale uitslag zie website KNMO.Bij dit Kampioenschap werd MNHU vertegenwoordigd door een Solist, Marije Seel van de River Girls uit Amsterdam.
Zij behaalde het podium met een eerste plaats in haar onderdeel. Proficiat. Belgie won dit jaar wederom deze landenwedstrijd.

Wereld Kampioenschap Twirl in Lillehammer, Noorwegen van 28 maart t/m 1 april 2018


De MNHU deed o.a. mee met enkele leden en een Large Team en een Pompon-Team van Synergy een projectteam van de NBTA met leden uit Noord Holland, 
Zuid Holland en Brabant, zoals beschreven in de klankwijzer van maart. Wij behaalde met het Large Team een mooie 3de plaats en het Pomponteam werd nu 

Wereld Kampioen voor Amerika. 

Dames Proficiat. 
Klik hier voor de show!